Pleurotus Grigio

Daca iti plac ciupercile si iti place si vinul alb, o conditie sine qua non pentru iubitorii de viata, o sa te lingi pe degete dupa ce le combini in reteta de mai jos.

Ingredientele fericirii sunt simple:

o caserola de ciuperci pleurotus de jumatate de kilogram, de la MegaImage
4 cepe verzi, taiate rondele
3-4 catei de usturoi, taiati marunt
o lingura cu ulei de masline
2 lingurite de unt
100ml (jumatate din cutia din poza) smantana de gatit
un pahar de Pinot Grigio
o legatura de patrunjel
sare si piper dupa gust

Ciperci pleurotus si cu pinot grigio

Cateva minute se calesc ciupercile in uleiul incins si untul topit, apoi verdeata, apoi smantana si patrunjelul, apoi vinul. In total maxim 15 minute:

Ciuperci Pleurotus

 

A nu se arunca restul de vin din dotare. Eu l-am folosit pe post de bautura racoritoare si nu am regretat, nici pe moment, nici a doua zi dimineata 🙂

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

ivanoiu.ro © 2024 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress